Kezdőlap | Kapcsolat | Honlaptérkép | Keresés

Navigáció
Projektleírás
Cseszt Regélő Kht.
Konzorciumi partner
Dokumentumtár
Galéria
Eseménynaptár
Hírlevél
Munkatársaink
Hasznos linkek
Email küldés
Segítő hálózat
Legújabb hírlevelek
Állás és képzési b...
Cseszt Regélő” Térségfejlesztési Tanácsadó és Szolgáltató Kht.A "Cseszt Regélő" Kht-t 2001-ben Csesztreg Község Önkormányzata azzal a céllal alapította, hogy a munkaerő piacon hátrányos helyzetbe került rétegek, rehabilitációs foglalkoztatásra szorulók képzését, foglalkoztatását elősegítse. A szervezet szociális tevékenységek folytatására, időskorúak gondozására, és a kulturális örökség védelmére helyezte a hangsúlyt.

A 2006-ban elindított változások eredményeként a kht térségi feladatok ellátását tűzte ki célul. A módosított alapító okiratban megfogalmazott cél, a vidéki térségek hátrányainak csökkentése érdekében a felzárkóztatáshoz szükséges programok, projektek előkészítése, bonyolítása lett. A hátrányok leküzdésének továbbra is meghatározó eleme a foglalkoztatási szint növelése, a térség humánerőforrás potenciáljának emelése (különböző munkaerő piacra visszasegítő képzések szervezése). A kht tevékenysége eredményes végrehajtása érdekében Lenti térsége mellett Letenye aprófalvas térségét, valamint Vas megye déli részét is be kívánja vonni fejlesztéseibe.

A Cseszt Regélő Kht. legfontosabb feladatának a térség munkaerő-piaci, képzési és alternatív szociális tevékenységeinek a felvállalását tartja. A megvalósítás érdekében a Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központtal, valamint a Lenti és Letenyei Munkaügyi Kirendeltségével épített ki együttműködési formákat.

Jelenleg 2 Európai Uniós programot bonyolít a szervezet:

„Segítő háló” Szociális területen dolgozó zalai és vasi szakemberek képzése, szervezetek közötti hálózatépítés - HEFOP-2.2.1-06/1.-2006-08-0028/4.0
ZALAnka – Zalai Lankákon Tematikus Túraútvonal létrehozása (Ausztria-Magyarország INTERREG IIIA 2004-2006 program AT-HU06/01/048

A kht közhasznú tevékenységei:

- máshová nem sorolt- felnőtt és egyéb oktatás
- máshová nem sorolt egyéb közösségi, társadalmi tevékenység
- kulturális örökség védelme
- egyéb sporttevékenység
- máshová nem sorolt egyéb szabadidős tevékenység

A kht vállalkozási jellegű tevékenységei:

- egyéb kiadás
- humán kutatás, fejlesztés
- piac- és közvélemény kutatás
- üzletviteli tanácsadás
- munkaerő-közvetítés

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Események
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
 
 
 
  Eddig összesen 1,616,470 látogató járt az oldalon.  
Powered by PHP-Fusion